Jacobs Foodservice

Bestel uw maaltijd online!
Makkelijk, snel en goed!

Info

Jacobs Foodservice; een partnerbedrijf van Slagerij-Traiteur Jacobs in Borne is naast het slagersvak al jarenlang gespecialiseerd in het verzorgen van warme- en koude buffetten, luxe hapjes, zakenlunches en partijen.

Sinds 2 jaar richten wij ons ook op maaltijdservice, wat is ontstaan uit de behoefte van een van onze klanten. Al snel bleek de vraag zo groot door mond op mond reclame, dat deze activiteit zich tot een belangrijke poot van ons bedrijf heeft ontwikkeld. Het voordeel ten opzichte van andere leveranciers is toch de kleinschaligheid waardoor wij tegemoet kunnen komen aan de individuele wensen van de klant. Denk hierbij aan zoutloos, zoutarm, diabetes, vegetarisch enz.. Belangrijk hierbij is zeker het verwerken van verse producten uit eigen slagerij. Bovendien heeft u een uitgebreide keuze van gezonde Hollandse kost, visgerechten tot aan pasta’s toe. Ook spelen wij in op de verschillende seizoenen.

Waarom koelvers? Koelvers biedt de mogelijkheid om te eten wanneer het u uitkomt en u bent niet afhankelijk van de bezorgers. Door de houdbaarheidsduur van 8 dagen in de koelkast, kan er voor een aantal dagen tegelijk worden bezorgd. Dit maakt dat u, de klant, een keuze mogelijkheid heeft ten aanzien van de maaltijd waar u die dag zin in heeft. Deze maaltijd is gemakkelijk te bereiden in de magnetron of de oven. Alle maaltijden zijn voorzien van informatie over houdbaarheid, bereidingswijze en samenstelling. Met gegarandeerd behoud van vitamines, doordat de maaltijd onder atmos worden verpakt.

Om de kosten hoeft u het niet te laten, de prijs per maaltijd is vanaf slechts 6 euro. Bovendien bestaat de mogelijkheid om diverse soepen en toetjes bij uw maattijden te bestellen.
Betaling gaat door middel van automatische incasso en bestellen kan via het internet of gewoon gezellig via de telefoon.

wenst u meer informatie over onze slagerij en catering mogelijkheden ? klik dan  [HIER]

 

Wij staan voor u klaar.